avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Sunt căsătorit de 4 ani doresc divorțul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Sunt căsătorit de 4 ani doresc divorțul de soție ...

Buna ziua!
Sunt căsătorit de 4 ani doresc divorțul de soție din mai multe motive certuri in fiecare zi nu ajută la întreținerea familiei
După divorț o pot da afară din casă?
Casa este luată de mine înainte căsători toate bunurile din casa luate de mine
Casa este luată prin programul prima casa
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 15:37, 25 Decembrie 2023
După divorț,puteti cere evacuarea ei și ea poate cere o suma de bani pt cat timp ati platit ratele împreună
La plata ratelor nu a contribuit cu nimic, nu ma ajutat cu nimic la plata ratelor
Tot ea după divorț îmi zice că eu trebuie sa plac din apartament
Ultima modificare: Duminică, 24 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
E, pe ce se bazează? :) casa e bunul dvs propriu.
Ultima modificare: Duminică, 24 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator
Puteți solicita desfacerea căsătorie pe calea instantei de judecata. Procedura este rapida pentru ca nu aveti copii minori rezultați din casatorie.
După divorț, o puteți evacua din casa pentru ca nu are niciun drept de proprietate asupra imobilului.
Contactați un avocat sa va sprijine în acest demers.
Da ea nu vrea divorț și a zis că o să anuleze mereu cerere de divorț.
In cât timp se va pronunța divorțul în judecată
Chiar daca ea nu este de acord cu acest divorț?

Avocat Neagu Elena a scris:

Puteți solicita desfacerea căsătorie pe calea instantei de judecata. Procedura este rapida pentru ca nu aveti copii minori rezultați din casatorie.
După divorț, o puteți evacua din casa pentru ca nu are niciun drept de proprietate asupra imobilului.
Contactați un avocat sa va sprijine în acest demers.

Alte discuții în legătură

Vreau să divorțez, dar soțul mă amenință că mă distruge, mă lasă în strada și nu îmi da fata. nu știu ce să fac, nu vreau să mi se întâmple aceste lucruri Badea maria ramona Badea maria ramona Avem împreună o proprietate dar nu ne mai înțelegem el bea zilnic uneori peste măsură eu am decis sa mă despart de el ne mai suportând certurile și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. situatia sta in felul urmator: casatoriti de 11 ani ... coolgirl2014 coolgirl2014 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator: casatoriti de 13 ani cu un copil minor de 9 ani.Cauza divortului este infidelitatea sotiei( cauzele din care s-a ... (vezi toată discuția)
Soțul vrea să vândă apartamentul ale cărui rate le-am plătit împreună și să mă arunce în stradă cu una dintre fete. ce mă sfătuiți să fac? Carmaci Carmaci Sunt căsătorită de 27 de ani . Soțul a contractat un apartament de 2 camere dând avansul însă ratele le -am plătit impreuna . Acum nu vrea sa imi faca ... (vezi toată discuția)