avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Sunt căsătorit de 4 ani doresc divorțul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Sunt căsătorit de 4 ani doresc divorțul de soție ...

Buna ziua!
Sunt căsătorit de 4 ani doresc divorțul de soție din mai multe motive certuri in fiecare zi nu ajută la întreținerea familiei
După divorț o pot da afară din casă?
Casa este luată de mine înainte căsători toate bunurile din casa luate de mine
Casa este luată prin programul prima casa
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 15:37, 25 Decembrie 2023
Trebuie sa aveți un motiv serios și sa aveți martori care sa va susțină și nu va obține respingerea cererii.
Va dura oricum câteva luni.
Nu poate anula cererea dvs. , pentru ca nu ea a facut-o ... Si nu inseamna deloc ca , daca ea nu vrea sa divorteze , nu veti putea divorta . Dar ... decat sa aplecati urechea la toate aberatiile sotiei ( ca va anuleaza cererea , ca va trebui sa parasiti casa , etc. ) si sa intrati in panica , nu vi s-ar parea mai “ destept “ sa cereti unui avocat o consultatie ? nu va costa o avere ( probabil 200 - 300 lei ) , nu inseamna ca-l angajati pentru reprezentare in proces - desi ar fi cat se poate de indicat - iar acesta va va putea spune ce si cum puteti obtine , ce si cum va trebui sa dovediti ( si cum sa obtineti acele dovezi ) , totul adaptat exact cazului dvs. ...
Ultima modificare: Luni, 25 Decembrie 2023
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să divorțez, dar soțul mă amenință că mă distruge, mă lasă în strada și nu îmi da fata. nu știu ce să fac, nu vreau să mi se întâmple aceste lucruri Badea maria ramona Badea maria ramona Avem împreună o proprietate dar nu ne mai înțelegem el bea zilnic uneori peste măsură eu am decis sa mă despart de el ne mai suportând certurile și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. situatia sta in felul urmator: casatoriti de 11 ani ... coolgirl2014 coolgirl2014 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator: casatoriti de 13 ani cu un copil minor de 9 ani.Cauza divortului este infidelitatea sotiei( cauzele din care s-a ... (vezi toată discuția)
Soțul vrea să vândă apartamentul ale cărui rate le-am plătit împreună și să mă arunce în stradă cu una dintre fete. ce mă sfătuiți să fac? Carmaci Carmaci Sunt căsătorită de 27 de ani . Soțul a contractat un apartament de 2 camere dând avansul însă ratele le -am plătit impreuna . Acum nu vrea sa imi faca ... (vezi toată discuția)