avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mulțumesc pentru răspuns, concediu medical nu am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mulțumesc pentru răspuns, concediu medical nu am dreptul pentru ...

Mulțumesc pentru răspuns, concediu medical nu am dreptul pentru că boala mea nu este temporară capacitatea de muncă nu poate fi recuperată, șomaj nu primesc. Mai am ceva opțiuni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:25, 24 Decembrie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și o întrebare dacă puteți să îmi răspundeți ... Kyuna Kyuna Bună ziua, am și o întrebare dacă puteți să îmi răspundeți vă rog frumos, am lucrat 2 ani camerista din cauza unor probleme la coloană nu ... (vezi toată discuția)
Drepturi bănești reprezentând plata concediului de odihnă 80raducu 80raducu Am fost salariat în cadrul M.A.I., respectiv polițist, timp de 25 ani. Datorită unor afecțiuni medicale (neoplasm căi biliare) în perioada 01.01.2017-mai ... (vezi toată discuția)
Boala profesionala Habak Ana Habak Ana Care sunt obligatiile angajatorilor fata de angajatii care au capatat in timpul ccm oboala profesionala? Multumesc (vezi toată discuția)