avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua.Am și eu câteva ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua.Am și eu câteva nelămuriri(intrebari).Din anul ...

Bună ziua.Am și eu câteva nelămuriri(intrebari).Din anul 2019 de când a venit noua conducere a blocului ( președinte blocului și a venzorului) pe lista de întreținere apar diferențe de plata.De exemplu la căldură termica pe timp de iarna etajele 2,3,4,5,6,7 și 8 plătesc mai mult la întreținere fata de parter,,etajul1,2,9 și 10. La fel și la celelalte utilitati(lift,curățenie, lumina pe scara etc.) se procedează la fel.Exisya cumva vreo lege în care se specifica ca unele etaje plătesc mai mult și altele plătesc mai puțin? Vechea conducere nu făcea diferențe.Daca este de natura penala ce trebuie sa fac? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Mircea Cojocaru , utilizator 09:22, 27 Decembrie 2023

.
Ultima modificare: Marți, 26 Decembrie 2023
Mircea Cojocaru, utilizator
Initial ,parcurgeti procedura de a clarifica problemele prin adresa oficiala sau contestatie la plata a valorii lunare impuse pe lista de intretinere
Puteti sesiza oficial serviciul specializat din primaria locala
Bună ziua.Am făcut degeaba contestație la domnul președinte .Nu am primit nici un răspuns..O sa încerc și la Primăria Sectorului 5 sa vad ce răspuns îmi da .Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet stomatologic si asociatia de proprietari DentistaD DentistaD Am o garsoniera la etajul 1 al unui bloc pe bulevardul unirii in Bucuresti. Blocul are la parter magazine si etajul 1 este echivalentul etajului 3. Blocul ... (vezi toată discuția)
Folosirea liftului de catre copiii sub 14 ani kisordog13 kisordog13 Dupa cum stiu copii sub 14 ani nu au voie sa foloseasca liftul fara parinti.... insa la noi se plateste la intretinere si pt. bebe din moment ce ajunge acasa ... (vezi toată discuția)
Suspiciune de furt, administrator bloc de locuinte vitalsmart vitalsmart Buna seara! Pe lista cotelor de plata a intretinerii din luna Decembrie 2016 si afisata in Februarie 2017, apare o factura la lift din Martie 2016. Dupa o ... (vezi toată discuția)