avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce se intampla cu punctele de penalizare primite la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce se intampla cu punctele de penalizare primite la suspendarea ...

Ce se intampla cu punctele de penalizare primite la suspendarea permisului?
Din cate am citit, cu suspendarea permisului se anuleaza toate punctele de penalizare avute pana in momentul suspendarii.
Intrebarea mea ar fi urmatoarea, in cazul in care savarsesti o contraventie, spre exemplu viteza cu peste 20 km/h + incalcarea liniei continue si politistul te penalizeaza cu 20 de puncte de penalizare si, conform sanctiunilor savarsite, permisul va fi suspendat 2 luni deoarece s-a savarsit incalcarea liniei continue insa totusi ai primit 20 puncte de penalizare in acel moment; ce se intampla cu aceste 20 puncte? Se anuleaza cu suspendarea permisului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:48, 26 Decembrie 2023
suspendarea exercitării dreptului de a conduce anulează toate punctele de penalizare strânse până în acel moment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare drept conducere auto victoriatofan victoriatofan Daca mi s-a luat permisul auto fiindca am depasit cu 1 km limita maxima a vitezei legale (adica 51 km.) si am facut contestatie la judecatorie, daca nu platesc ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pt. 180 zile?!?!?!?!?!?!? ciao_loredanas ciao_loredanas Ziilele trecute ma deplasam pe ruta Timisoara- Arad. La iesirea dintr-o localitate am depasit o masina care mergea cu viteza redusa...am depasit-o si mi-am ... (vezi toată discuția)
Salut tuturor, mi a fost suspendat permisul de conducere recent ... Mox223 Mox223 Salut tuturor, mi a fost suspendat permisul de conducere recent pe o perioada de 90 de zile dupa cum scrie in procesul verbal si dovada, fapta a fost ca am ... (vezi toată discuția)