avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara , acum un an părinții mei au cumpărat o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara , acum un an părinții mei au cumpărat o mașină ...

Bună seara , acum un an părinții mei au cumpărat o mașină din Pitești însă grăbindu-se nu au mai stat după fiscal (o mare greșeală) și a rămas ca ne trimite persoana zilele următoare dar după am aflat ca mașina este sub sechestru la taxe și impozite , persoana respectivă nu ne a mai răspuns aflând mai târziu ca proprietara avea datorii și mașina era la amanet unde persoana ne a vândut o , ce putem face în această situație ? banii au fost plătiți avem toate actele în afară de asigurare și fiscal , i am dat în judecată dar procesul se amâna încontinuu până în iulie
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:15, 27 Decembrie 2023
Daca amiabil nu putet solutiona,analizati necesitatea actionarii in instanta a vanzatorului
Yno, nu mai are ce analiza,
procesul e pe rol deja.

Nu aveti alta cale decât sa continuati judecata , cat durează, durează.
Problema e daca sechestrul era pus în fata vânzării și el știa.
Puteti depune pt asta și o plangere penala.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină de la o persoana care nu este proprietarul ... Asdfg.0 Asdfg.0 Am cumpărat o mașină de la o persoana care nu este proprietarul în acte. Mi-a spus ca îmi va da fiscalul, și bineînțeles ca nu mi l a mai dat. Am luat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am cumparat o masina pusa sub sechestru. menționez ... Costi160483 Costi160483 Bună ziua. Am cumparat o masina pusa sub sechestru. Menționez ca nu am știut acest lucru. Am cumparat masina , mi-a fost dat fiscalul pentru a o înscrie, ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto MihaiSar MihaiSar Salut, am cumparat o masina in dec. 2017 , am facut contract vanzare cumparare , am facut programare rar online si aceasta era in februarie 2018. Am decis sa ... (vezi toată discuția)