avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Am cumparat o masina pusa sub sechestru. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Am cumparat o masina pusa sub sechestru. Menționez ...

Bună ziua. Am cumparat o masina pusa sub sechestru. Menționez ca nu am știut acest lucru. Am cumparat masina , mi-a fost dat fiscalul pentru a o înscrie, dar când am ajuns la ghișeu cei de la politie mi-au transmis ca este pusa sub sechestru intr-un dosar penal. Am luat legătura cu proprietarul și a spus ca în acel proces a fost plătit prejudiciul ( a fost făcută și dovada prin facturi) dar ca a făcut cerere avocatul de ridicare de sechestru și îl amână din 3 în 3 zile. Problema este ca eu mai am doar 7 zile din acel termen de înscriere a mașinii și nu o pot inscrie. Ce pot face? Cat dureaza acea cerere de ridicare a sechestrului auto? Cum pot inscrie masina?
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2022
Costi160483, utilizator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:47, 20 Iunie 2022
Pana la ridicarea masurii sechestrului proprietarul nu trebuia sa vanda bunul mobil. E caz penal ptr sustragerea de sub sechestru. Trebuie sa va adresati autoritatii care a dispus sechestrul pentru lamurirea situatiei.
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe masina Irina Claudiu Irina Claudiu Am primit proces verbal de sechestru pe masina începând cu data de 20.06.2019. Pe data de 6.02.2019 am primit somație sa plătesc integral suma datorata ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe autovehicul iulianpetrisor iulianpetrisor Buna ziua, numele meu este Iulian Petrisor, 23 de ani - Bucuresti. Pe data de 26.05.2020 am cumparat un autovehicul marca VW Polo. Contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)