avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita detinator Uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita detinator Uzufruct viager

Executare silita detinator Uzufruct viager

Buna ziua,

Sunt detinatorul dreptului de uzufruct al unui apartament de asemenea am datori neachitate care acum sunt date spre executare silita (mentionez ca si detinatorul dreptului de proprieate nuda locuieste in acest apartament). In aceasta situatie am dreptul sa renunt la dreptul de uzufruct pentru a nu fi afectate in nici un fel drepturile asupra imobilului de catre executorii judecatoresti?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 26 Decembrie 2023
Caius M, utilizator
Cel mai recent răspuns: Caius M , utilizator 16:23, 27 Decembrie 2023
Stie cineva daca mi se poate restrictiona dreptul de renuntare la uzufruct?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 27 Decembrie 2023
Caius M, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita aXXo aXXo Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: am fost instiintat despre inceperea executarii silite din cauza unei datorii neachitate la timp catre un ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie dupa executarea silita marik0 marik0 Buna ziua, Am o intrebari referitoare la executarea silita. Daca s-au executat silit mai multe imobile ale lui x (in urma castigarii unor procese de catre ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager, in caz de executare silita Intreb_Avocat Intreb_Avocat Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu o posibila speta. Persoana X detine un imobil, iar acesta urmeaza sa fie executat silit. Asupra imobilului persoana ... (vezi toată discuția)