avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara .Ce documente îmi trebuie ca sa pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara .Ce documente îmi trebuie ca sa pot scoate titlu ...

Bună seara .Ce documente îmi trebuie ca sa pot scoate titlu de propietate al socrului meu decedat ,pentru a putea face succesiunea după dânsul ? Menționez ca suntem trei moștenitori ? Și de unde se poate scoate acest titlu de propietate al unui teren din mediul rural ? Mulțumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Petrescu E , utilizator 09:05, 27 Decembrie 2023
Socrul dvs a avut titlu de proprietate și l-ati pierdut? Sau nu a avut niciodată?
Nu am stiut pina acum ca exista o propietate a so rului meu pe un teren ,si nu am avut niciodata in casa nici macar o copie dupa acest titlu de propietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept sotie din a doua casatorie constantin29 constantin29 Buna dimineata,am si eu o intrebare,ce drept are sotia supravietuitoare in momentul succesiunii dupa sot ,la mostenirea sotului din prima casatorie?ea s-a ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune dani..mih dani..mih buna ziua locuiesc din 1978 intr-un imobil care era a socrilor mei.in 1980 a decedat socru,in 2002 sotul iar la 3 luni dupa sot tot in 2002 soacra.eu am ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa in mediul rural/vanzatorul nu recunoaste/contract vanzare-cumparare de mana 1961/mostenire mariuscastigatorul mariuscastigatorul Bunicii mei au cumparat o casa in mediul rural in anul 1961 pe baza unui contract de vanzare-cumparare de mana cu martori. Detin contractul de ... (vezi toată discuția)