avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Compania Orange nu imi permite sa achizitionez un alt ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Compania Orange nu imi permite sa achizitionez un alt abonament ...

Compania Orange nu imi permite sa achizitionez un alt abonament pt. TV satelit+Internet fix, la o oferta mai avatajoasa, daca nu sunt abonat la telefonia mobila Orange. Eu sunt clientul Orange pt internet fix si TV satelit preluate de ei de la Telekom.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:04, 27 Decembrie 2023
nu e ilegal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. ... Ybaion Ybaion Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. Am un abonament de circa 10 ani la Telecom TV în care este inclus și un abonament de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de telefonie la schimbarea denumirii operatorului mar71a mar71a Pe scurt: Sunt abonat Cosmote. Daca se schimba firma pot fi obligat sa devin abonat Telekom? Eu nu am semnat contract cu Telekom. Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea rcs&rds? lex2013 lex2013 In anul 2004 am incheiat un abonament pe 24 luni, \"Cablelink\", cu 9 dolari pe luna. In abonament este inclus: - internet fix prin cablu - telefon fix - ... (vezi toată discuția)