Teren intravilan in folosinta
Este a treia oara cand pun aceasta intrebare aici. Oare chiar nu ma poate ajuta nimeni sa inteleg daca exista sau nu prevederi legale pe aceasta speta? Intreb deoarece la primele doua postari nu am primit niciun raspuns. Am cumparat o casa si fostii proprietari au avut un teren intravilan in folosinta pentru care nu au avut niciun fel de acte de proprietate. L-am preluat in aceeasi maniera. Am inteles ca exista o prevedere legala conform careia daca se plateste impozitul pe teren cativa ani, ulterior se poate emite de catre primarie un certificat de punere in posesia in baza caruia terenul se poate inscrie ulterior in cartea funciara, devenind apoi proprietate. Care este, daca exista, prevederea legala privind aceasta procedura si ce pasi ar fi de urmat? Sau in baza caror proceduri legale as putea deveni proprietar al terenului? Precizez ca terenul nu a fost revendicat in baza legii, iar la primarie nu exista in evidenta cui ar apartine acest teren care inainte de 1989 a facut parte din gradinile fostului CAP.