avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur produs - suspectare curier de furt
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur produs - suspectare curier de furt

Buna ziua,
Saptamana trecuta am returnat un monitor catre un magazin de retail de la noi. A venit curierul, a luat monitorul si mi-a zis ca il inregistreaza pentru a fi trimis inapoi. Nu m-am dus cu el, i-am acordat incredere deoarece AWB-ul era deja facut.
Dupa cateva zile am vazut ca status-ul AWB-ului este neschimbat si m-au sunat de la magazinul online ca nu le-am trimis monitorul.
Sunt 2 variante:
1. curierul a ramas cu monitorul iar eu am luat o teapa de 800 de lei
2. curierul l-a inregistrat cu alt AWB iar magazinul online nu gaseste acel AWB corelat cu comanda mea.
In cazul 1 ma pot adresa politiei pentru a face o reclamatie? In bloc si in parcare, unde i-am inmanat monitorul sunt camere de luat vederi dar nu am acces la ele fara politie.
Cel mai recent răspuns: madmax80 , utilizator 07:12, 28 Decembrie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la urma a aparut si coletul si subiectul a fost inchis.
Am avut ceva emotii.
Invatatura de minte: asteapta pana iti da dovada ca a luat pachetul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)
Platit bun primit prin curier fara sa il comand, recuperare bani justinmeal justinmeal Bună ziua, am primit pe adresa firmei un colet cu un produs prin curier cu suma ramburs de plata. S-a primit coletul si s-au platit banii curierului desi nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem un magazin online si se intampla sa avem clienti ... Ymadalona Ymadalona Buna ziua! Avem un magazin online si se intampla sa avem clienti care plaseaza comenzi cu metoda de plata la livrare, insa in momentul in care se incearca ... (vezi toată discuția)