avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am platit unei firme o suma de bani, pe ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am platit unei firme o suma de bani, pe baza unei ...

Buna ziua, am platit unei firme o suma de bani, pe baza unei facturi fiscale pentru executarea unei balustrade . Serviciile nu au fost efectuate de nici un fel, si nici banii inapoi nu doreste sa mi-i mai restituie. Cum pot recupera suma de bani. Eu sunt persoana fizica, am facut plata online prin banca , fara contract pe baza unei facturi fiscale. Reprezentantii firmei nu au dat niciun semn ca ar dori sa efectueze lucrarea, iar acum ii sunam sa ne recuperam avansul si nu raspund la telefon. La cine sa adresez , la ce institutie, la politie, la protectia consumatorului ? Sau merg in instanta ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: anakarenina1 , utilizator 12:28, 28 Decembrie 2023
puteti actiona pe toate caile... faceti plangere penala pt inselaciune, faceti plangere la anpc si daca vedeti ca nu se misca nimic, dati-i si in judecata. Pt a va recupera banii, trebuie sa si aiba bani in conturi sau bunuri pe firma.
De la politie am primit in scris chiar astazi ca nu este de competenta lor, voi face la ANPC. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O factura emisa de o firma dar cu cont de persoana fizica basanti basanti Buna ziua In urma contactarii unei firme ce comercializeaza lemne de foc,m-am inteles la telefon cu persoana de contact sa-mi livreze 50msteri lemn de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani ? lenovo lenovo Buna ziua. Problema mea sta dupa cum scrie si in titlu, in recuperarea unei sume, platite in avans, unui depozite de materiale de constructii pt o marfa ce nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani dinumarcel dinumarcel Am un PFA si in luna Mai 2011 am contractat la o firma de Termopane sa-mi execute tamparie termopan (geamuri si usi) in valoare de 1000EUR. Mi-a facut un ... (vezi toată discuția)