avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Care este cea mai bine plătită instituție, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Care este cea mai bine plătită instituție, Poliția, Poliția ...

Care este cea mai bine plătită instituție, Poliția, Poliția de Frontieră sau Jandarmeria?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:53, 30 Decembrie 2023
Nu sunt diferențe între aceste instituții pe funcții identice sau echivalente ( în cazul Jandarmeriei care e o instituție militară).
Vedeti acest articol
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de transfer din cadrul jandarmeriei in cadrul politiei ( ambele structuri m.a.i) kamaru kamaru Buna seara , In anul 2009 in luna Noiembrie am depus in raport de transfer (mutare) din cadrul unei unitati apartinand Jandarmeriei Romane in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Competenta PANaramma PANaramma buna seara.imi puteti spune,daca jandarmul,politistul ,polititstul de frontiera,au competente diferite?unde pot gasii mai multe despre acest subiect? intreb ... (vezi toată discuția)
La cine trebuie sa ma adresez. paulica_67 paulica_67 La parterul blocului meu se afla un magazin alimentar.i cepand de la 6 dimi eata de cand deschide ,si pana la 23 este o galagie co tinua .are automate de cafea ... (vezi toată discuția)