avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Ajutor de deces Bună ziua, Mama a decedat pe ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Ajutor de deces Bună ziua, Mama a decedat pe 21.12.2023 în ...

Ajutor de deces

Bună ziua,

Mama a decedat pe 21.12.2023 în România. Cetățean român și italian, cu domiciliul în Italia și rezidentă provizoriu în România. Primea pensie de vechime din România pe cont bancar în România și talonul de pensie îi sosea tot în România. În Italia avea pensie socială și ajutor de handicap.
Am dreptul de a cere ajutor de deces la Casa de pensii din România?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:31, 29 Decembrie 2023
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Depuneti cerere si documente la CJP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de deces Andreea3210 Andreea3210 Bună seara! Vă rog să mă informați dacă aș fi avut dreptul la ajutor de deces conform legii anuale a bugetului asigurărilor sociale de stat, având în ... (vezi toată discuția)
Acte rezidenta Miruna_Irina Miruna_Irina Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie pentru o prietena. Are cetatenie dubla romana si italiana si e stabilita in Italia. Isi deschide un ... (vezi toată discuția)
Rezidenta italia kevin07 kevin07 buna, sunt nou pe aici si as dori sa stiu,, am rezidenta in sp,, pot sa imi fac si in italia ,sau nu le zic ca am ? cum se procedeaza ,mersi mult (vezi toată discuția)