avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sant căsătorită cu un cetățean italian de 25 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sant căsătorită cu un cetățean italian de 25 ani aproximativ. ...

Sant căsătorită cu un cetățean italian de 25 ani aproximativ. Căsătoria a avut loc în România el are rezidenta în România.avem impreuna doi copii și are pensie de boala este foarte bolnav eu lucrez pe teritoriul Romaniei cu minim pe economie dacă va muri din cauza boli eu voi beneficia de pensia de urmaș??
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:45, 8 August 2022
Cine ii plateste pensia de boala, Romania sau Italia ?
România ai da pensia pana ajunge actele de pensionare la limita de varsta
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie romana-italiana Gatto nero Gatto nero Am 25 ani lucrati in romania iar apoi 8 ani in italia . Sint casatorita cu un cetatean italian . Daca obtin cetatenia italiana, am mai multe drepturi la pensie ... (vezi toată discuția)
Angajat cu contract in italia - beneficiez de ajutor social acolo sau trebuie sa platesc contributiile in tara? diodora63 diodora63 Lucrez în Italia,sânt rezidentă si am un contract de munca pe perioadă nedeterminată de 25 de ore pe săptamână.Prima întrebare: după 7 luni de lucru ... (vezi toată discuția)
La ce varsta se poate pensiona anticipat un bărbat care a cotizat 13 ani având grupa a doua si restul in italia, fiind pensionat ca handicapat in italia? aliz vasilescu aliz vasilescu La ce varsta se poate pensiona anticipat un barbat care a cotizat 13 ani in tara, incadrat in gr 2 si acum e rezident si cetatean italian cu pensie de handicap ... (vezi toată discuția)