avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Fiul care lucreaza in UK si=a pierdut cartea de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Fiul care lucreaza in UK si=a pierdut cartea de identitate Exista ...

Fiul care lucreaza in UK si=a pierdut cartea de identitate Exista o solutie care sa permita obtinerea unei noi carti de identitate fara sa vina din Anglia?
Cel mai recent răspuns: i0nel , utilizator 09:09, 31 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cartea de identitate se eliberează doar în România.
[ link extern ]
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa trec prin dover către românia fără buletin? Vînaga Daniel Vînaga Daniel Sunt șofer pe tir fac curse grmania Anglia trec de doua ori pe săptămâna ,viner după ce am trecut de la Calais la dover către uk mi-am pierdut ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate si certificat de naștere pierdute în anglia. cum pot obține pașaport românesc fără să vin în românia? Celinne Celinne Buna ziua, va scriu deoarece o cunostinta apropiata se afla intr o situatie complicata. Locuieste in anglia cu copii dar si a pierdut carte identitate, ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pentru copil nascut in anglia iulia_pro iulia_pro Buna ziua, Din cate am citit pe forum, am inteles ca unul din documentele necesare pentru obtinerea certificatului de nastere, este, o adeverinta de ... (vezi toată discuția)