avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Situatie control la firma cu cod CAEN 6619
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Situatie control la firma cu cod CAEN 6619

In urma unui control de la AFP, inspectorii au stabilit la o SC cu cod unic 6619 - Activitati de intermediere financiara... - sa plateasca din urma impozit pe profit 16% , desi ea de la inceputuri era platitor de impozit micro.
Imi puteti spune unde scrie ca 6619 este cod asimilat pe activitati de consultanta, pentru ca nici din denumirea lui nu reiese asa ceva.
Cel mai recent răspuns: drecredit , utilizator 13:33, 11 Februarie 2010
multumesc pentru raspunsuri. daca intalnesti insa si vreo referinta oficiala in acest sens, anunta-ma si pe mine. thanks.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 6619 consultanta viomag viomag buna ziua, detin din 2008 o societate cu codul caen 6619-activ aux.intermedierilor financiare.am contracte de colaborate cu mai multe banci (broker de ... (vezi toată discuția)
Firma broker bancar reluda reluda Va rog sa-mi spuneti daca operatiunile din activitatea de intermedieri credite cod CAEN 6619 (Activitati auxiliare intermedierilor financiare exclusiv ... (vezi toată discuția)
Cod 6619 sau 7022 rbtm rbtm Sunt o persoana fizica cu intentia de a deveni consultant financiar pentru o banca. Stiu ca pot fi platita ca PF, PFA sau SRL. Intrebarea este urmatoarea ... ... (vezi toată discuția)