avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Un executor judecătoresc din România ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Un executor judecătoresc din România poate executa ...

Bună ziua. Un executor judecătoresc din România poate executa silit pentru neplata pensiei alimentare, dacă debitorul trăiește în Germania? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:31, 28 Decembrie 2023
Nu contează unde e debitorul ,ci daca are sau nu bunuri în România. Daca nu are, nu poate executa în străinătate ca nu are competenta.
Ori apelati la un executor acolo, ori la ministerul nostru de justiție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplată pensie de întreținere tata, care locuiește și muncește legal în germania. ce pot face pentru a recupera suma datorată? D_10 D_10 Buna ziua, In cazul in care nu stiu adresa exacta si nici denumirea locului de munca a fostului meu sot, il pot actiona in instanta pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
aplicare hotarari judecatoresti in strainatate soaresiluna soaresiluna Buna seara. Imi puteti spune si mie care sunt pasii care trebuie urmati pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva in italia pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara de la parinte care lucreaza in germania sorana_g sorana_g Buna ziua, cum pot pune in Executare o sentinta de divort cu pensie alimentara pronuntata in Romania iar fostul sot lucra in germania. Trebuie sa obtin ... (vezi toată discuția)