avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie

Buna ziua !
Am primit o amenda de circulatie pentru stationare interzisa de la politia locala, pe o strada care este in reabilitare cu fonduri europene. Strada este in proportie de 99% terminata, se circula pe ea, dar procesul verbal de predare al lucrarii nu a fost inca semnat de catre Primarie din cauza unor deficiente de ordinul pavele, borduri sparte si alte mici neconformitati. Intrebarea mea este: avand in vedere ca procesul verbal de terminare al lucrarilor nu a fost semnat, strada in cauza este considerata santier ? Si daca da, are voie politia locala sa dea amenzi de circulatie pe un santier ?
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:32, 29 Decembrie 2023
Din moment ce era deschisa circulatiei rutiere, strada nu e santier, politia locala a procedat corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal amenda gasalex gasalex Buna seara, lucrez la un service de electrocasnice la care facem reparatii si la domiciliul clientului, fiind si sofer am facut \\"greseala\\" sa intru pe o ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal - oportunitatea depunerii, sanse castig viorelpopescu viorelpopescu Am fost oprit in data de 18.03.2013 de un echipaj de politie (sectoristi, nu erau de la circulatie) pentru ca, dupa cum au scris ei in PV, {... a condus auto ... (vezi toată discuția)