Vreau sa divortez….Sunt căsătorită legal de 1 an și câteva luni, și intr o relație de 7 ani . Avem un minor de 1 an jumătate, o casa construită de ambii înainte de a ne căsători, însă doar el e trecut pe acte, si de asemenea o mașina tot cumpărată de ambii, trecut fiind el pe acte.
A devenit un om violent, mai ales verbal, uneori și fizic…face scandal, este gelos,,.distruge lucruri prin casa, ma înjura, tipa la mine ori la copil și mai nou…ma amenință cu moartea dacă vreau sa divortez și sa iau copilul cu mine. Spune ca eu pot pleca, dar copilul niciodată. El lucrează, eu stau cu copilul. Nu as vrea sa fac partaj la nimic, cu toate ca am muncit mult împreuna pentru ce avem…
Cum Pot obține custodia definitiva a copilului? Ce dovezi trebuie sa am? După ce voi pleca, singurul loc unde voi putea merge este la bunica mea… aceasta stand la țara, nu are condițiile pe care le avem noi aici, acasa…respectiv baie in casa șamd. Acest lucru poate influența decizia asupra custodiei? Mulțumesc anticipat!
pana sa divortati, sau sa plecati de acasa, faceti-va probe, inregistrat-l, spubneto cuiva ca sa aveti martori, astea sunt probe.
Puteti sa cereti un ordin de protectie in instanta.
Nu stiu daca veti obtine custodie exclusiva, dar sigur locuinta copilului va fi la dvs.
luati legatura cu un avocat sa va invete cumn sa procedati.
Divort italia
mihaela 25
buna ziua.sunt casatorita in Romania acum 4 ani,dar de 8 ani traiesc in italia...si am un copil minor..vreau sa divortez dar sotul ma amenintat ca nu ma va ... (vezi toată discuția)