avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună dimineața! Pentru înființarea unei asociații ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună dimineața! Pentru înființarea unei asociații de proprietari, ...

Bună dimineața! Pentru înființarea unei asociații de proprietari, am acceptat sa fiu trecuta ca si cenzor(de înființare s-a ocupat tatăl copilului meu și am vrut sa îl ajut ...nu locuim împreună, nu sunt membru al acelei asociații). După înființarea asociatiei (în vara acestui an) i-am comunicat verbal ca nu mai doresc sa rămân ca și cenzor.Nu a luat în seama acest lucru și pe toate listele de întreținere apar ca și cenzor deși nu sunt semnate de mine (nu am primit nici un act pentru verificare si a semnat in locul meu).Ce urmări ar putea fi pentru el faptul ca a semnat în fals? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:16, 29 Decembrie 2023
Urmari...
Dvs. nu comunicati verbal , ci va adresati oficial cu o cerere de demisie din aceasta functie, explicati ce doriti pe acea notificare si va vedeti de treaba.
daca nu primiti un raspuns favorabil, reclamati situatia la Serviciul as. prop. de pe langa Primaria localitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare contract de munca om de serviciu in cadrul unei asociatii de proprietari MonicaRadut MonicaRadut Buna ziua, m-ar interesa sa stiu cum pot afla daca asociatia de proprietari a unui bloc a angajat cu forme legale omul de serviciu care presteaza aceasta ... (vezi toată discuția)
Cenzor la asoc. de proprietari... pandatao pandatao Buna ziua! Poate fi ales cineva ca Cenzor la asoc. de prop. nefiind membra, deoarece apartamentul este doar pe numele sotului, care este insa ... (vezi toată discuția)
Membru al asociatiei de proprietari stanescuconstanta stanescuconstanta In urma decesului mamei mele sunt mostenitoare al apartamentului,deci implicit proprietar.Mentionez ca nu locuiesc in acel apartament,acolo locuind doar tatal ... (vezi toată discuția)