Buna ziua. Sotia vrea sa divortam amiabil dupa 20 de ani de casnicie in care avem doi copii minori si locuim impreuna intr-un apartament proprietate comuna . Pana la pronuntarea divortului pot sa-i interzic bonei care a stat cu copiii sa mai intre in apartament, fiindca ea este persoana care a influientat-o sa divortam si sa-si refaca viata cu un nepot de-al ei. Chiar daca inca sotia o invita in apartament. Si daca pot anunta politia in caz ca-i pot interzite?
Multumesc
nu ii puteti intezice si daca i-ati intezice, ce rezolvati ?
daca vreti , mai bine incercati sa va recuceriti nevasta si nu asa o faceti.
In realitate, femeia nu putea sa o influenteze, numai cu ajutorul dvs s-a putut.
Da, aveti mare dreptate, dar fractura este mare intre noi. Nepotul bonei o persoana cu un trecut dubios (lower boy- acuzat dar incetare dosar prin retragere plangere) nu are casa etc. Ma sunat in repetate randuri cu amenintari si injurii, a incetat atunci cand i-am spus ca anunt politia. Eu doresc o despartire care sa afecteze copiii cat mai putin posibil, dar bona a luat lucruri de valoare din casa fara stirea mea, dar la cererea sotiei. (bijuteriile sotiei) si ma gandesc cine stie ce mai doreste sa-mi faca. Cred ca daca nu ar exista influienta acestei persoane poate mai exista o sansa. Copiii sunt gemeni (fertilizare in vitro) in varta de 8 ani si pot avea grija de ei atat parintii materni cat si parintii paterni. Eu am o relatie deosebita atat cu parintii ei cat si cu fratele ei mai mare (fost coleg de facultate) si la care acestia o tot intreaba de ce face lucrul acesta?