avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Sotia vrea sa divortam amiabil dupa 20 de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Sotia vrea sa divortam amiabil dupa 20 de ani de casnicie ...

Buna ziua. Sotia vrea sa divortam amiabil dupa 20 de ani de casnicie in care avem doi copii minori si locuim impreuna intr-un apartament proprietate comuna . Pana la pronuntarea divortului pot sa-i interzic bonei care a stat cu copiii sa mai intre in apartament, fiindca ea este persoana care a influientat-o sa divortam si sa-si refaca viata cu un nepot de-al ei. Chiar daca inca sotia o invita in apartament. Si daca pot anunta politia in caz ca-i pot interzite?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: tgf , utilizator 13:25, 29 Decembrie 2023
nu ii puteti intezice si daca i-ati intezice, ce rezolvati ?
daca vreti , mai bine incercati sa va recuceriti nevasta si nu asa o faceti.
In realitate, femeia nu putea sa o influenteze, numai cu ajutorul dvs s-a putut.
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator
Da, aveti mare dreptate, dar fractura este mare intre noi. Nepotul bonei o persoana cu un trecut dubios (lower boy- acuzat dar incetare dosar prin retragere plangere) nu are casa etc. Ma sunat in repetate randuri cu amenintari si injurii, a incetat atunci cand i-am spus ca anunt politia. Eu doresc o despartire care sa afecteze copiii cat mai putin posibil, dar bona a luat lucruri de valoare din casa fara stirea mea, dar la cererea sotiei. (bijuteriile sotiei) si ma gandesc cine stie ce mai doreste sa-mi faca. Cred ca daca nu ar exista influienta acestei persoane poate mai exista o sansa. Copiii sunt gemeni (fertilizare in vitro) in varta de 8 ani si pot avea grija de ei atat parintii materni cat si parintii paterni. Eu am o relatie deosebita atat cu parintii ei cat si cu fratele ei mai mare (fost coleg de facultate) si la care acestia o tot intreaba de ce face lucrul acesta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am convenit impreuna cu sotia sa divortam amiabil la notariat. ... tgf tgf Am convenit impreuna cu sotia sa divortam amiabil la notariat. Avem 2 copiii gemeni minori (8 ani, nascuti in urma procedurii de fertilizare in vitro, ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune bojoga veronica bojoga veronica Buna ziua! am o problema s-a facut succesiunea dupa tata noi fiind patru frati si mama intre timp a murit un frate dupa care a murit mama copii fratelui ... (vezi toată discuția)
Premierã în justiþie! fãrã nicio lege în domeniu, o femeie a fost declaratã mamã naturalã a copiilor nãscuți de sora ei  Lăzăruţiu Lucian Lăzăruţiu Lucian O femeie care nu a mai putut naşte copii din cauza unor probleme de sănătate, a fost recunoscută ca mamă naturală a doi gemeni concepuţi de femeie şi ... (vezi toată discuția)