avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am permis uk Pe 29.02.2024 imi expirea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am permis uk Pe 29.02.2024 imi expirea suspendarea ...

Buna ziua am permis Uk
Pe 29.02.2024 imi expirea suspendarea de 2 ani data de instanta ce trebuie sa fac in urmatoare perioada am vazut ca sa schimbat codul rutier si spune ca trebuie sa dau examen din nou nu am gasit pe nimeni sa ma indrume nici cei de la rutiera, au zis sa astept pana atunci, multumesc! Daca suntati amabili sa ma indrumati pas cu pas....
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 19:41, 29 Decembrie 2023
Unde ați văzut ca trebuie sa dați examen ? Legea nu prevede asa ceva.
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana ... Catalin187 Catalin187 Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)
Buna seara, am fost condamnat pentru infractiunea conducerii ... Ovi1993 Ovi1993 Buna seara , am fost condamnat pentru infractiunea conducerii unui autovehiculsub influenta alcoolului, avand interzis dreptul de a conduce ... (vezi toată discuția)
Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)