avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, sunt asistent in brokeraj cu CIF, nu am cod ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, sunt asistent in brokeraj cu CIF, nu am cod caen, ...

Buna ziua, sunt asistent in brokeraj cu CIF,
nu am cod caen,
trebuie sa emit factura pentru comisionul brokerului? mai nou e-factura?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 30 Decembrie 2023
Începând cu 1 ianuarie 2024, e-factura devine obligatorie pentru toate persoanele juridice impozabile în România, atât PFA sau PFI, cât și SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea asistentilor in brokeraj/ a agentilor in asigurari ellla_ ellla_ Va pun in discutie o problema de care m-am \"lovit\" : agentii si asistentii in brokeraj in asigurari, care pana acum ceva vreme se inregistrau ca PFI la ... (vezi toată discuția)
Atingere plafon pentru pfa platitor de tva cami6891 cami6891 Buna ziua, Am un PFA cu cod caen 6622.Este singura activitate pe care o desfasor. Mentionez ca la finele lunii trecute am ajuns la cifra de afaceri de ... (vezi toată discuția)
Cod caen la pfa CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva opinii in legatura cu urmatoarele spete: 1. O PFA care doreste sa modifice cele 2 coduri CAEN pe care le are in ... (vezi toată discuția)