avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara.Va rog să mă ajutați cu un răspuns ce ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara.Va rog să mă ajutați cu un răspuns ce sa fac Acum ...

Buna seara.Va rog să mă ajutați cu un răspuns ce sa fac Acum 5 ani eram in Spania și am împrumutat o sumă de bani de la o persoana Am platit jumătate din suma și după aceea nu am mai avut posibilitatea și am revenit în țară Acum am primit o înștiințare că mi se pune sechestru pe casă să plătesc toată suma ce o datorez odată Nu am aceasta posibilitate Ce trebuie să fac? Cînd am luat bani eu nu am depus nici un act de proprietate Se poate să pună sechestru?Eu aș vrea să plătesc în rate dar nu știu cum vă mulțumesc

Cel mai recent răspuns: PAULA.NUTA , utilizator 18:11, 2 Ianuarie 2024
Nu stiu care sunt legile in Spania dar daca intre timp datoria nu s-a prescris sunteti buna de plata si da , vi se poate pune proprire pe conturi iar daca nu aveti veti fi executata silit si va puteti pierde casa . Incercati sa ajungeti la o intelegere cu creditorul ca sa puteti plati in rate si nu ar fi rau sa mergeti la un avocat pentru o consultanta .
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boacana rahan_X rahan_X am vrut si eu sa fac un bine si am imprumutat o persoana cu niste bani luati din credit pe numele meu , am facut act notarial cum ca el se obliga sa imi achite ... (vezi toată discuția)
Executare silită fără înștiințare. e legal să fii executat în acest mod? MaryanMM MaryanMM Buna ziua. Astazi am primit o decizie de executare silita pt o datorie mai veche. Nu au trimis niciun preaviz. Au dreptul sa te execute silit fara sa te ... (vezi toată discuția)
Cesionare credit irinageo irinageo Am avut 2 credite 1 la BCR si 1 la BRD pe o perioada de 10 ani fiecare,am platit mai mult din jumatate de perioada apoi am fost in incapacitate de plata ... (vezi toată discuția)