avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Care sunt taxele complete pentru un partaj? Mai exact ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Care sunt taxele complete pentru un partaj? Mai exact as vrea ...

Care sunt taxele complete pentru un partaj? Mai exact as vrea sa stiu daca se percepe vreun impozit? De exemplu, dacă unul din soți alege sa ii ofere cei 50% ca suma si sa rămână el cu bunurile, cel care primește banii va fi impozitat?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:04, 30 Decembrie 2023
Nu se plateste impozit pe sulta.
Dacă va intelegeti, faceti partajul la notar. Vedeti ca onorariile difera.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj prin notar sau tribunal? cum e mai ieftin? elenusht elenusht Buna ziua, As vrea sa-mi acordati un sfat. Sotul meu a decis ca e mai bine sa ne despartim drumurile si trebuie sa ne divortam. Nu avem copii, insa avem ... (vezi toată discuția)
Partaj in cazul unui divort ContSters256771 ContSters256771 Ma puteti ajuta si pe mine sa identific o modalitate cat mai economica de a face partaj in urma unui divort? Nu doresc sa platesc statului vreun impozit pt ... (vezi toată discuția)
Partaj prin tribunal sau notariat? kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua, Acum doua zile ceream un sfat cu privire la termenul in care poate judecatoria sa motiveze divortul. Am vazut si multumesc pentru raspuns, ca acest ... (vezi toată discuția)