avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acum 4 ani mi am înșelat soțul. A aflat, nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acum 4 ani mi am înșelat soțul. A aflat, nu am discutat niciodată ...

Acum 4 ani mi am înșelat soțul. A aflat, nu am discutat niciodată în detaliu problema și am tot incercat sa mergem mai departe. Zilele acestea pe fondul unei situații din familie au început discuțiile și s a ajuns și la acest episod. Să mi spună acum că de fapt el ar avea poze și se aștepta să mai crească puțin copiii ca să poată merge in instanță să mi i ia.
Din cate știu , asta nu este neapărat un motiv pt ce își dorește el. Ce ar trebui sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Gabi1234! , utilizator 10:35, 30 Decembrie 2023
Sa va vedeți de treaba. Nu "va ia copiii ", pe acest motiv, cel mult, poate obține divortul din vina dvs, care nu inseamna nimic. Nu cred ca va obține despagubiri.
Locuinta copiilor o va obține daca are condiții de creștere, daca copiii sunt mai atașați de el etc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator
Eu nu vă înțeleg de ce n-ați divorțat până acum.
Sunteți în situația când nu mai există mersul înainte cu un soț înșelat.

Ce s-a rupt, s-a deteriorat pentru totdeaună, chiar dacă sudezi, nu poți șterge urmele sudurii, urmele înșelării rămân veșnic în creier.
Depinde de persoana, unii trec peste. Depinde ce au în comun, daca au și daca și înșelatul realizează ca e undeva și vina lui ca s-a strecurat o alta persoana între ei.
Depinde și daca înșelatul a fost un moment, o relație etc.
Deci femeia a crezut ca s-a trecut peste, ea nu avea de ce divorța, dar el...la el e problema, a așteptat degeaba 4 ani sa crească copiii :).
Eu am crezut că s a trecut peste. Din cate știu , el nu M ar fi înșelat, dar asta nu înseamnă că a fost soțul perfect. Am zis că putem sa ne iertăm fiecăruia greșelile și să mergem înainte. Mi se pare ciudat să aștepți atâția ani pentru divorț. Cred că îi este mai ușor unui copil de 4 ani sa treacă peste decât unuia de 8 ani, care este mai conștient de multe. Și care mă întreabă permanent de ce mereu soțul e nervos și țipă la mine imediat. Discuțiile acum au început pe fondul unor situații din firma. Până acum se ocupa tata acum va trebui să mă ocup eu iar el nu este de acord că nu are încredere. Și ar zice că de fapt ar vrea sa renunțe el la munca sa se ocupe el. Și de aici discuții , că eu nu am dreptul sa mai cer nimic , etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infidelitate, divorț cu minori Cosy rm Cosy rm Daca am posibilitatea sa.l aduc pe amantul sotiei, cu care m.a inselat, dovada este clara. Intrebarea mea este, cine obtine custodia copiilor. Copii au varsta ... (vezi toată discuția)
Lasare copii in grija matusii myteo36 myteo36 Buna ziua, Sora mea are doi copii minori de 3 si 4 ani si nu se mai intelege cu sotul. Nu are nici bani de divort si ar vrea sa plece din tara sa lucreze. Pe ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minori,sotia este prostituată si m-a inselat Bucuresti2018 Bucuresti2018 Buna ziua. Sunt căsătorit cu 2 copii sub 4 ani, am locuit in anglia pana acum. Sotia mea a lucrat intr-un bordel. Am dovezi poze,video,conversații. Mi-a ... (vezi toată discuția)