Daca am posibilitatea sa.l aduc pe amantul sotiei, cu care m.a inselat, dovada este clara. Intrebarea mea este, cine obtine custodia copiilor. Copii au varsta peste 10 ani. Va multumesc.
faptul ca nu v-a fost fidela, e motiv de divort. Nu va ajuta insa in ce priveste pe copiii. AMbii parinti veti exercita autoritatea parinteasca si locuinta copiilor va fi la unul din parinti, depinde care parinte s-a ingrijit mai mult de ei, daca ar ramane in aceeasi casa.. sunt mai multi factori. Se va avea in vedere ca pt copii sa fie cat mai putine schimbari.
Copiii vor fi ascultati in instanta, va conta si raportul ccelor de la autoritatea tutelara..
Puteti sa aduceti amantul ca martor, insa nu va folosste un martor ostil, de asemenea nu ajuta sa prelungiti divortul si nici nu va avantajeaza ca vina sa fie exclusiv a ei, poate nici nu va fi, in cele mai multe cazuri, culpa e comuna. Mai bine va intelegeti amiabil pentru un divort prin acord.
Nu va ajuta cu absolut nimic dpdv legal, e posibil nici sa nu fie audiat putand fi considerat un martor partinitor. Nu are nicio importanta din culpa cui se desface casatoria in privinta exercitarii autoritatii parintesti. In plus o sotie infidela nu e neaparat o mama rea.
Cand va lua in discutie stabilirea locuintei copiilor, instanta va avea in vedere exclusiv interesul acestora in sensul de a ramane alaturi de persoana care s a ocupat indeaproape de ingrijirea si educarea lor, de ai mentine pe cat posibil in acelasi mediu etc
Divorț cu minori
Georo2005
Buna seara.
Am nevoie de sfaturi cat se poate de amănunțite si daca se poate un cost estimativ.
Cei doi părinți decid sa divorțeze după ce mama este ... (vezi toată discuția)