avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Venit din partaj dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Venit din partaj dupa divort

Venit din partaj dupa divort

Dupa divortul de a doua sotie, fostul sot a dobandit prin partaj o suma. Prin sentinta de divort s-a stabilit ca ii datoreaza copilului 25% din venit.
In acest context, ii datoreaza copilului 25% din suma obtinuta prin partajul cu sotia nr.2?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:34, 30 Decembrie 2023
Nu, nicidecum. Nu e venit salarial, ci în schimbul dreptului sau de proprietate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator
Nu,pensia seplateste din veniturile periodice,cu caracter de continuitate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebări pensie de întreținere bijou8 bijou8 Buna ziua, Am urmatoarele intrebari legate de plata pensiei alimentare: 1.Daca tatal nu are serviciu este obligat la plata unei pensii de 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre pensia alimentara mihamada mihamada Sunt divortata de 4 luni si primesc pensie alimentara pentru copil de 25% din venitul net al fostului sot, asa s-a stabilit in instanta la divort. Fostul sot ... (vezi toată discuția)
Situatie divort eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu cateva detalii intr-o situatie de divort : - Cat este maximul in procente pentru pensia alimentara si daca valoarea ... (vezi toată discuția)