avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In ce masura afecteaza intrarea in spatiul aerian ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In ce masura afecteaza intrarea in spatiul aerian Schengen din ...

In ce masura afecteaza intrarea in spatiul aerian Schengen din martie 2024, necesitatea procurii cand un minor este insotit doar de un parinte? Adica va mai fi necesara sau nu, daca nu va mai exista vama in aeroporturi?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:13, 31 Decembrie 2023
Nu e procura. E declarație.
În ce măsură, vom vedea când vor intra în vigoare noi dispoziții legale în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana la întrarea în vigoare a trecerii fără documente în ... suciu_diana suciu_diana Pana la întrarea în vigoare a trecerii fără documente în spațiul Schengen, minorul însoțit de un părinte trebuie sa aibă declarația din partea ... (vezi toată discuția)
Am o fetita de 14 ani si as dori sa stiu daca poate calatori cu avionul spre romania fara procura. multumesc ancuta34ion ancuta34ion As dori sa stiu daca un copil de 14 ani poate sa colatoreasca cu avionul spre tara de origine cu pasaportul fara procura ansotita de rude .MULTUMESC (vezi toată discuția)
Calatoria minorului Neculae Stefana Neculae Stefana Bună ziua am un baeat de 10 ani care poarta numele tatalui doar ca copilul e cu mine in italia e aici la scoala,are resedinta aici e nascut in italia eu cu ... (vezi toată discuția)