avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Fise ssm
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Fise ssm

Bună ziua!
Dacă schimb serviciul extern de SSM trebuie schimbate și fisele de instruire sau se pot completa în continuare?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:17, 2 Ianuarie 2024
Legal, instruirea periodica si instruirea la locul de munca se efectueaza de catre conducatorul locului de munca, nu de catre lucrator din cadrul SEPP.
Un lucrator din cadrul SEPP, nominalizat prin decizie intarna de catre angajator poate efectua instruirea introductiv generala, caz in care se emite si fisa individuala de instruire ssm.
SEPP poate intocmi materiale de instruire ssm, instructiuni proprii ssm, plan de prevenire si protectie, plan anual de instruire ssm. Pentru a fi utilizate in firma, aceste materiale se aproba de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instruire protectia muncii asociatie de catre inspector ssm care nu este angajat cyan cyan O persoana care detine un certificat de absolvire recunoscut MMFPS obtinut in urma participarii la un curs de specializare de 80 de ore pentru ocupatia de ... (vezi toată discuția)
Instruire la locul de munca ady09 ady09 Conducătorul unității poate face o primă instruire la locul de munca cu toți angajații, urmand că după intocmirea fiselor individuale să stabilească ... (vezi toată discuția)
Servicii ssm si psi Tatu M Tatu M Buna ziua, avem in institutie serviciu extern de SSM si PSI si va rog sa ma lamuriti in legatura cu semnaturile de pe Fisele individuale de instruire SSM si ... (vezi toată discuția)