avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună Dețin un teren intravilan în.acte . Primăria ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună Dețin un teren intravilan în.acte . Primăria a schimbat ...

Bună
Dețin un teren intravilan în.acte .
Primăria a schimbat puzul în intravilan industrial .
Eu doresc sa construiesc pe acest teren ...voi putea ?
Încă nu am vecini ..fabrici sau ceva de genu .
Nu sunt nici locuințe. .
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:06, 31 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti putea construi o cladire industriala. Teoretic, primaria va emite autorizații de construire doar pentru astfel de imobile. Practic, orice destinatie se poate schimba, cu o HCL.
Ultima modificare: Duminică, 31 Decembrie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)
Semnificatie puz: dotari, servicii, comert, birouri InaBucur InaBucur Intr-o zona cu destinatia conform PUZ: dotari, servicii, comert, birouri, se poate construi o casa destinata strict ca locuinta? Ce inseamna mai exact aceasta ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan/arabil danbota danbota Bună ziua. Numele meu este Dan, și dețin în proprietate un teren intravilan-arabil în suprafață de 1850 m2 din 2008, dată la care terenul nu era ... (vezi toată discuția)