avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am lucrat peste 10 după pensionare. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am lucrat peste 10 după pensionare. Pentru timpul ...

Bună ziua, am lucrat peste 10 după pensionare. Pentru timpul lucrat am trimis la Casa de Pensii adeverință cu timpul lucrat, respectiv salariul câștigat. Casa de Pensii mi le-a luat în calcul, adică mi-a majorat punctajul.
Intrebare : Am beneficii după noua lege care se va aplica în Septembrie 2024?
Mulțumim.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:56, 1 Ianuarie 2024
Nu.
Este puțin probabil doar prin schimbarea formulei de calcul.Alte variante nu sunt.
Ultima modificare: Duminică, 31 Decembrie 2023
Carp Mircea, utilizator
Mulțumesc. Pot face ceva pentru schimbarea formulei de calcul?
Un An Cu Sănătate să aveți!!!
Formula de calcul o stabileste Ministerul Muncii ..credeti ca sunt sanse sa o schimbe???
Incercati-va norocul in schimbarea formulei de calcul.
Sansele sunt "ZERO".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru cei deja pensionati freeanifer freeanifer Pentru cei deja pensionati , dupa aplicarea noii legi a pensiilor se recaculeaza punctajul general sau se ia in considerare punctajul total scris pe decizia de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.va rog daca ma puteti ajuta ,din septembrie 2024 după ... Rotaru Violeta Rotaru Violeta Bună ziua.Va rog daca ma puteti ajuta ,din septembrie 2024 după noua lege la recalculare mai primesc 3,625 puncte ,având stagiu realizat 31ani 8luni și 19 ... (vezi toată discuția)
Este constitutionala legea 360/2023 prin neluarea in calcul la ... nonebaronea nonebaronea Este constitutionala legea 360/2023 prin neluarea in calcul la puncte de stabilitate a anilor lucrati dupa pensionare inainte de 1-09-2024 cand a intrat in ... (vezi toată discuția)