avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua ,doresc un model de cerere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua ,doresc un model de cerere reconvențională ,în ...

Bună ziua ,doresc un model de cerere reconvențională ,în sensul că pârâtul înțelege să-și valorifice anumite drepturi ,în cazul când se admite acțiunea reclamantului
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:28, 1 Ianuarie 2024
Apelati la un avocat sa vada despre ce e vb, nu există un model, un stas.
Poate nu e vb de cerere reconventionala, ci doar intampinare.
Ultima modificare: Luni, 1 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator
Nu exista ,,modele",în activitatea lor avocații redacteaza apărări , acțiuni în funcție de situația clientului respectiv.Asa zisele modele sunt visate de justitiabilii care își imaginează ca pot câștiga procese fără apararare specializata.Asa zisele modele erau inițial destinate av ,consilierilor juridici stagiari doar orientativ dar românul inventiv care își repara singur Dacia ,panoul electric,instalații sanitara s a gândit ca poate rezolva și probleme juridice..Aștept cu mare interes operație de apendicita și sedinta stomatologica făcută cu modele de pe google.Succes..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model intampinare divort gabriela serbanescu gabriela serbanescu buna ziua, va rog , daca se poate, un model de intampinare divort la judecatorie, fara acordul partilor. multumesc. (vezi toată discuția)
Buna seara am și eu următoarea problema mi a fost suspendat ... Vladut19977 Vladut19977 Buna seara am și eu următoarea problema Mi a fost suspendat permisul de conducere și am făcut contestație și peste câteva zile mi a venit de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, are cineva un model cu o cerere de chemare in judecata, ... daniel0007 daniel0007 Buna ziua, are cineva un model cu o cerere de chemare in judecata, pt a obliga paratul sa oficializeze contractul de vanzare cunparare teren??? Multumesc! (vezi toată discuția)