avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara am și eu următoarea problema Mi a fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara am și eu următoarea problema Mi a fost suspendat ...

Buna seara am și eu următoarea problema
Mi a fost suspendat permisul de conducere și am făcut contestație și peste câteva zile mi a venit de la judecătorie o foaie cu următoarele mențiuni :
Cerere de chemare in judecată in 2 exemplare
Înscrisuri doveditoare in 2 exemplare.
(Nu găsesc modele de cereri pentru problema mea)
Nu găsiți pt ca modelele sunt pur orientative,avocații nu lucrează cu modele(asa cum își imaginează justitiabilii) ci formuleaza contestații și acțiuni,, croite"pe problema clientilor.Ar fi indicat sa mergeți la un av măcar pt a va formula contestația cum trebuie daca pt tot procesul nu rentează sau nu va permiteți.Trebuie sa depuneți acțiunea, /contestația în 2 exemplare și actele doveditoare pv de contravenție alte acte tot în 2 ex.Daca nu va conformati acțiunea se anulează nu ajungeți sa va judecați..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare in judecata (contestare amenda starea de alerta) Mihai Lambru Mihai Lambru Buna ziua. Am contestat o amenda primita pe perioada de alerta si mi s-a cerut o cerere de chemare in judecata si inscrisurile doveditoare. Am cateva ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenţională gabi1ro gabi1ro Anulează cererea de chemare în judecată formulată de petentul bereschi andrei în contradictoriu cu intimata POLIŢIA MUNICIPIULUI sibiu, având ca obiect ... (vezi toată discuția)
Contestarea procesului verbal dupa trecerea celor 15 zile de la comunicare ciubi ciubi Buna ziua, Am primit prin posta un proces verbal de contraventie prin care cei de la CNADR m-au amendat ca nu aveam rovineta. Procesul verbal a fost ... (vezi toată discuția)