Buna ziua, are cineva un model cu o cerere de chemare in judecata, pt a obliga paratul sa oficializeze contractul de vanzare cunparare teren???
Multumesc!
(((Sunt fabuloase întrebările de acest gen..În primul rand nu exista modele /,tipizate stas , avocații redacteaza acțiuni în funcție de problema juridica a clientuluiVa judecati pt un teren care va poate aduce probabil zeci de mii de euro dar vreti sa o faceti cu cheltuiala 0..Chiar daca prin.absurd gasiti un model de unde stiti dvs ca este facut cum trebuie, motivat in drept,corespunzator,stiti sa il motivati in fapt,sa solicitati probele utile si pertinente cauzei.? E pacat sa riscati banii dvs platiti pe teren si probabil munciti ,o taxa de timbru restul de mare doar pt a nu va adresa unui avocat..Buna afacere...Dvs nu stiti nici măcar care este denumirea acțiunii pe care doriți sa o formulati(în nici un caz oficializare)dar asta nu contează, aveti speranta ca modelul o sa rezolve tot..
Model notificare
Julieta352
Buna ziua!
Din luna Noiembrie mă confrunt cu o problemă pe care nu stiu cum sa o mai rezolv.
Pe scurt, am semnat un contract pentru un proiect de design ( ... (vezi toată discuția)