avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intreprindere Individuală, neplatitor TVA ,comerț ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intreprindere Individuală, neplatitor TVA ,comerț ambulant.

Intreprindere Individuală, neplatitor TVA ,comerț ambulant( hot dog și hamburger..tonetă mobilă), nu emit facturi dar primesc. Ce trebuie să știu referitor la e - factura ?
Ultima modificare: Luni, 1 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:12, 1 Ianuarie 2024
Veți folosi e-factura pentru stocarea facturilor pentru ca nu le veți mai primi în format fizic tipărite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fast food evidenta pentru ii book2 book2 Inteleg ca pentru un fast food trebuie si raport zilnic de gestiune, ce trebuie trecut in el? Daca am bonuri de consum pentru materia prima pe care o niruiesc ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b luminitaflp luminitaflp Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa depun declaratia 392B daca sunt agent de asigurare si sunt inregistrata la finante ca persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Afacere de sezon cu rulota acte/autorizatii necesare alcs_alx alcs_alx Am achizitionat o rulota si doresc sa deschid un mic chiosc in care sa vand ceai, ciocolata calda, vin fiert, cafea si hot-dog. In perioada 1 noiembrie 2012 si ... (vezi toată discuția)