avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara eu am 26 de ani iar iubita mea face 17, ne ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara eu am 26 de ani iar iubita mea face 17, ne putem muta ...

Buna seara eu am 26 de ani iar iubita mea face 17 ne putem muta împreună legal ,mama ei știe de mine și nu ne vrea împreună dacă ea ar veni bine înțeles de bună voie să se mute cu mine poliția ar putea să îmi facă ceva mie sau ei ?

Alte discuții în legătură

Am o relație cu un bărbat mai in varsta Andradavigh Andradavigh Eu am 17 ani,iar iubitul meu are 33,mama ne interzice sa fim împreuna și a spus ca o sa îl bage la corupere de minori.O poate face fără acordul meu ?Nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am 17 ani, împliniți în februarie! sunt împreună ... GEO1103 GEO1103 Bună ziua! Am 17 ani,împliniți în februarie! Sunt împreună cu un băiat care are vârstă de 20 de ani;suntem împreună de 2 ani și 3 luni,stam ... (vezi toată discuția)
Iubita mea este minora si locuim impreuna Marcelyno_88 Marcelyno_88 Buna ziua! Eu am 26 ani iar iubita mea are 17 ani. Ea a fugit de acasa, a venit la mine si locuim impreuna, am anuntat parintii si politia. Dupa o vreme ... (vezi toată discuția)