avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soția mea a depus divorțul și a invocat violenta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soția mea a depus divorțul și a invocat violenta fizică și ...

Soția mea a depus divorțul și a invocat violenta fizică și verbală că motiv și solicită și custodia exclusivă a copilului , după data invocată de aceasta că sa produs aceasta violența fizică în momentul acela ea mi-a făcut și plângere la poliție a scos acest certificat medico-legal care nu la mai depus iar ulterior date când a fost emis acest certificat medico-legal ea și-a retras plângerea, aceasta a fost la urgenta de ia dat o scrisoare medicala iar cu acea scrisoare medicala a scos un certificat medico legal în care scrie

"Examen obiectiv medico-legal din data de ...
Nu prezintă leziuni traumatice vizibile macroscopic la momentul examinării.
Subiectiv:nu prezintă acuze subiective .
Concluzi :
Numită .... Nu prezintă leziuni traumatice la examenul obiectiv medico-legal ori consemnate în documentația medicala pusă la dispoziție și nu necesită zile de îngrijiri medicale ."

Iar când a plecat acuma din nou de acasă am găsit acest document într-o geantă care a zis sa o arunc când și-a luat lucrurile ,dar acuma a invocat același lucru cu violența fizică și verbală dar într-un proces de divorț,dar între noi nu a existat nici înainte de a scoate ea acel certificat medico legal violența fizică sau verbala și nici acuma când a plecat nu au ieșit nici un fel de violența nici fizica nici verbală ,are vreo relevanta acest act medico legal în procesul de divorț pentru a demonstra că nu am lovito ,act scos chiar de ea dar ori a uitat de el ori nu mai știa ce a făcut cu el se poate respinge cererea de divorț daca nu se dovedește aceasta violența invocată de ea ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:33, 2 Ianuarie 2024
Acțiunea soției se va admite și în cazul în care nu depune actul.medico -legal respectiv,este suficient sa fie audiat un martor care sa spună ca va certați, existau discuții frecvente etc.Daca vreți apărări făcute corespunzător,o,,custodie"comuna ,un drept de vizita mergeți la avocat pt a va explica ce se poate și ce nu se poate.Povestea cu nu am nevasta/bărbat de lăsat e paguboasa ,dacă unul din parteneri dorește. Insista administrează probe actiunea se va admite..și căsătoria se va desface.
Nu se poate respinge cererea de divorț. Căsătoria va fi desfacută oricum de instanță.

Nu poate exista dragoste cu forța. Mai bine ar fi să vă pregătiți pentru despărțire civilizată, cu drepturi pentru dvs față de copii...., așa cum va sfătuit mai sus domnul avocat.
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probare acte lovire wiki38 wiki38 Pentru probare lovirii unei persoane sunt suficienti doar martori sau obligatoriu si un Certificat Medico-Legal care sa confirme acele leziuni reclamate, ... (vezi toată discuția)
Contestarea unui certificat medico legal abcdefgh2013 abcdefgh2013 O persoana care a scos un certificat medico legal cu urmatoarele consemnari de la medicul legist :din fisa de asistenta med in UPU reiese ... (vezi toată discuția)
Lovit pe terenul de fotbal paraudi paraudi Buna seara ! Am intampinat o problema , in timpul unui meci de fotbal oficial in liga a-V-a in repriza a-2-a minutul 55 am fost lovit din spate cu pumnul in ... (vezi toată discuția)