avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1971 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Referitor la convenția de conlucrare dintre formele ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Referitor la convenția de conlucrare dintre formele de exercitare a profesiei de avocat

Bună ziua,

Am o rugăminte, dacă mă puteți lămuri.

Referitor la convenția de conlucrare profesională dintre două forme de exercitare a profesiei de avocat.

Pe împuternicirea avocațială se va putea trece contractul de asistență încheiat de cealaltă formă decât cea care semnează împuternicirea? Sau este absolut necesară încheierea contractului de asistență de către forma care va și semna împuternicirile avocațiale?

Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Detalii imputernicire - valoare imputernicire facuta de avocat anisia53 anisia53 buna seara ! plec din tara o perioada , si vreau sa -i fac imputernicire fratelui meu sa ma reprezinte in absolut orice problema ... am un vecin care este ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea in procesul de divort, de catre avocat, fara procura speciala... CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Partile pot fi reprezentate de catre avocati, doar in baza imputernicirii avocatiale, fara a mai fi necesara o procura speciala? Potrivit art. 920 alin. 1 ... (vezi toată discuția)
Procura data unui avocat Pilu Pilu Buna. As avea si eu o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva. Conform art. 68 din Codul de procedura civila, Procura pentru exerciţiul dreptului de ... (vezi toată discuția)