avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungirea CIC in cazul copiilor născuți prematur
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungirea CIC in cazul copiilor născuți prematur

Bună ziua.
Care este stadiul inițiativei legislative vizând creșterea de la 2 la 3 ani a perioadei CIC in cazul copiilor născuți prematur?
În situația în care va intra în vigoare, cum se va calcula valoarea indemnizației?
Precizez că mă aflu, din iunie 2023, in CIC cu doi copii gemeni (născuți prematur).
Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2024
Ivan. Suciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 2 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proiectul se afla la Camera Deputatilor pentru votul final
[ link extern ]
Bună ziua.
Care este stadiul inițiativei legislative vizând creșterea de la 2 la 3 ani a perioadei CIC in cazul copiilor născuți prematur?
În situația în care va intra în vigoare, cum se va calcula valoarea indemnizației?
Precizez că mă aflu, din iunie 2023, in CIC cu doi copii gemeni (născuți prematur).
Mulțumesc.

In textul proiectului nu am regăsit referiri la prematuri.
Să înțeleg că sunt asimilați copiilor cu handicap?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2024
Ivan. Suciu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba despre OUG 164/2022 ...vedeti si acest articol
www.avocatnet.ro/articol_657...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara s-a aprobat legea pt indemnizatie pt creșterea copilului ... Amalia2012@ Amalia2012@ Buna seara sa aprobat legea pt indemnizatie pt creșterea copilului născut prematur (vezi toată discuția)
Sarcina gemelara, 2 cic consecutive, venit lunar Elena_Nico Elena_Nico Buna! Sunt mamica unui copil de 1an si 7 luni si sunt însărcinată cu gemeni. Diferenta de varsta intre copii va fi de aprox 2ani si 3 luni, deci mă voi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În situația, de a avea copii gemeni, se poate sa ... Vionutz Vionutz Bună ziua. În situația, de a avea copii gemeni, se poate sa beneficieze ambii părinți, de indemnizație pentru creșterea copilului? Tata să depună ... (vezi toată discuția)