avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cale de acces. Dețin un lot de 1.400 mp la care nu am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cale de acces. Dețin un lot de 1.400 mp la care nu am acces ...

Cale de acces. Dețin un lot de 1.400 mp la care nu am acces cu toate că este alipit pe distanta a 6m de drumul vecinilor din amonte. Porțiunea 60×5 m a fost domeniu public și au ocupat această suprafață apoi am găsit o cadastrata în cf. Cum procedez că sa pot folosi și eu drumul existent, în condițiile în care este constituit din domeniul public iar vecinii mi au interzis să l utilizez? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Abuz - teren in indiviziune babysee babysee Buna ziua, situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: a existat un lot in suprafata de aprox. 3000 mp; in 1998 am cumparat din acest lot suprafata de ... (vezi toată discuția)
Coproprietate cote parti Catala Catala Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz: In urma unei iesiri din indiviziune au rezultat 4 loturi pentru trei proprietari.Unul din loturi a ramas in ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine cadastru pentru un teren in pipera? cloghin cloghin Buna ziua, Avem un teren proprieate, in Pipera (vis-a-vis de cartierul ANL Henri Coanda), pentru care incercam sa facem cadastrul. Terenul provine dintr-un ... (vezi toată discuția)