avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Din 1 iulie 2024, este obligatorie factura ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Din 1 iulie 2024, este obligatorie factura electronica ...

Buna ziua.
Din 1 iulie 2024, este obligatorie factura electronica la cablu tv de la Digi pentru mine ca si client??
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: g.nicolaie@nettelecom.ro , utilizator 15:52, 2 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar între persoane juridice.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi autor la o garsonieră în regim turistic mariusgrid mariusgrid Bună ziua! Sunt o persoană fizică (nu PFA) și am o garsonieră închiriată în regim turistic. Am obținut certificatul de clasificare. Tocmai am ... (vezi toată discuția)
Abonamentul pentru radio _tv este obligatoriu? ContSters330987 ContSters330987 Daca am un televizor si este cuplat la antena digi platind un abonament in care este inclus si tvr 1 iar emisiunile radio le pot asculta tot prin acelasi ... (vezi toată discuția)
Începând cu 1 ianuarie 2024 obligativitatea e-factura. Lupu Adrian Lupu Adrian Buna seara. Începând cu 1 ianuarie 2024,odată cu obligativitatea utilizarii EFactura,un magazin en detail,cu clienti atât persoane fizice cât și ... (vezi toată discuția)