avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Firma de televiziune si internet RCS-RDS imi cere sa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Firma de televiziune si internet RCS-RDS imi cere sa trec la ...

Firma de televiziune si internet RCS-RDS imi cere sa trec la factura electronica.Eu nu doresc.
Am auzit de la alte persoane ca din iulie 2024 nu se vor mai trimite facturi pe format de hartie catre abonati.Poate fi adevarat??
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:44, 2 Ianuarie 2024
Si cum dovedesc ca s-a emis factura, daca electronic nu este si nici hartie trimisa prin posta. Pentru factura emisa pe hartie, furnizorul pretinde plata pentru trimitere prin posta care tebuie sa apara distinct pe factura.
Se emite cu e-factura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare prin email ? feketegy feketegy Buna, Sunt administratorul unei firme de web development, majoritatea clientiilor sunt din strainatate. Pana acum am trimis facturi in format PDF generat in ... (vezi toată discuția)
Digi (rcs-rds) a refuzat să-mi trimită facturi pe hârtie AntonioHart AntonioHart DIGI (RCS-RDS) a refuzat să-mi trimită facturi pe hârtie Când am semnat abonamentul, am bifat pentru a primi facturi electronice. Dar in septembrie anul ... (vezi toată discuția)
Contract fantoma cu rds-rcs elga50 elga50 Problema mea este urmatoarea: - In mai 2008 am semnat cu CZONE un contract pentru internet. Contractul era de fapt o bonificatie pentru mine pentru ca le ... (vezi toată discuția)