avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara, sunt o mamă care de 4 ani sunt in ccc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara, sunt o mamă care de 4 ani sunt in ccc acum sunt ...

Bună seara,sunt o mamă care de 4 ani sunt in ccc acum sunt la al treilea copil în concediu am intrat dintr-un ccc in altul,întrebarea mea este:mai pot beneficia de ccc daca sunt din nou însărcinată adică și cu al 4 treilea copil? vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 2 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti intra din nou in CCC ... Concediul și indemnizația lunară se cuvin pentru fiecare dintre nașteri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani noa.brigi noa.brigi Va rog sa-mi raspundeti daca se poate! Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida. In august ar trebui sa lucrez dar voi ... (vezi toată discuția)
Salariata in ccc care este insarcinata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti in cazul unei salariate care se afla in CCC in varsta de pana la 2 ani pana in martie 2014, ramane din nou insarcinata ... (vezi toată discuția)
Al doilea concediu de creștere a copilului Monica-gmn Monica-gmn Bună seara, sunt mămică unei fetițe de 1 an și 9 luni și sunt însărcinată în 4 luni jumătate. Am optat la prima sarcina sa stau 2 ani acasă cu ... (vezi toată discuția)