avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se poate cumpara cartea de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se poate cumpara cartea de munca?

sefii mei vor sa imi cumpere cartea de munca si nu cunosc procedura...ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:48, 1 Februarie 2010
printr-o adresa la itm,cu datele societatii + ale angajatului si se plateste 10 lei parca /buc. Se cumpara pe loc
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2010
ionela badea, utilizator
Intradevar se redacteaza o adresa catre ITM cu datele angajatului insotita de o declaratie pe proprie raspundere ca nu are deschis carnet de munca la o alta societate;aceasta adresa va fi vizata de ITM dupa care se merge la Directia de Munca pentru a cumpara cartea.Din informatiile mele stocul de carti de munca era epuizat in noiembrie 2009(vb de Bucuresti).
este viun formular anume?
Da, il luati de la xerox de la ITM. Costa 0,5 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare carti de munca silone silone Buna, Am cativa salaiati care nu au carnete de munca intocmite.. As dori sa stiu care este procedura si locatia de cumparare a acestora? mersi anticipat ... (vezi toată discuția)
Durata eliberarii adeverintei de vechime tina&dcn tina&dcn As dori sa stiu si eu cat dureaza eliberarea unei adeverinte de vechime pt. ca astept deja de 4 luni aceasta adeverinta de la ultimul loc de munca... Deja ... (vezi toată discuția)
Pot face rost personal de cartea de munca sau doar "seful"? hopeless1 hopeless1 buna ziua! as avea si eu o intrebare legata de cartea de munca. in 2007 dupa somaj am incheiat contract de munca cu firma la care lucrez. pana mai anul ... (vezi toată discuția)