avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am o mică problemă, părinții mei au ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am o mică problemă, părinții mei au teren la ...

Bună ziua! Am o mică problemă, părinții mei au teren la țară, de sărbători am fost la ei acasă și am vrut să parchez mașina în curte doar ca poarta este in dreptul terenului vecinului, iar vecinul meu și-a parcat mașina în fața porții mele, neputând să intru în curte..am sunat la ei dar nu mi-au răspuns niciunul..după vreo jumătate de oră m-au sunat și m-au amenințat ca dacă vor poate să își închidă acolo terenul și nu o să mai intru deloc. Ce pot să fac?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:21, 3 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa faceti nimic, daca singura cale de acces este prin proprietatea vecinului, inseamna ca in actul parintilor de proprietate (ca si in cel al vecinilor) exista specificat dreptul de servitute (de trecere prin acea proprietate). Chemati politia daca se mai intimpla asa ceva.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare acces in curte de către șoferi care stationeaza / drum infundat olteanu ramona olteanu ramona Locuiesc pe o strada infundata, ultima casa. Lângă noi se afla o grădiniță privata. Părinții care vin sa ia copiii de la grădiniță blochează ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stau intr -un cartier in care casele sunt situate ... anabellaaa anabellaaa Buna ziua! Stau Intr -un cartier in care casele sunt situate pe partea stângă cum se intra in cartier, mai puțin ultima casa in care se termina drumul.toti ... (vezi toată discuția)