avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Calcul impozit pe profit?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Calcul impozit pe profit?

Buna ziua!
La multi ani!

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea nelamurire:
- pentru societatile inregistrate ca micro, care nu au nici un salariat si in mod implicit la care se va calcula impozit pe profit 16%.

Intrebarea mea este:
= Impozitul (16%) se va calcula trimestrial si la fiecare trimestru trebuie intocmit bilant intermediar? sau se calculeaza trimestrial si se intocmeste doar bilant anual?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 17:57, 3 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
impozitul se va declara si plati trimestrial. Bilantul este anual. Bilant interimar ( la TRIM) se face doar daca se vor ridica dividende in timpul anului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp pot scoate banii din firma? MrFB MrFB Daca am infiintat recent un S.R.L. si deja voi incasa anumite comisione,banii ii pot scoate oricand din banca sau trebuie sa astept 1 an? Mi-a spus cineva ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile OMHR OMHR buna ziua ma puteti ajuta va rog imp. trim I 0 lei imp trim II 1284 lei imp trim III 550 imp trim IV = trim III 550 lei acestea sunt sumele din decl ... (vezi toată discuția)
Impozit profit/lichidare 2010 marirobitu marirobitu Ce impozit datoreaza o societate care se lichideaza in martie 2010? In 2009 a fost micro si a platit imp.minim 1075 /trim. iar in martie 2010 inregistreaza ... (vezi toată discuția)