avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Cu ceva timp in urma,fiind in alta tara,am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Cu ceva timp in urma,fiind in alta tara,am facut procura ...

Buna ziua!
Cu ceva timp in urma,fiind in alta tara,am facut procura unei nepoate sa ma reprezinte in totul pt.cumpararea unui apartament in Romania.
Aceasta nepoata,mi-a dat doar un duplicat.
Suspectez ca notarul i-a dat mai multe duplicate pe care neaga ca le-ar avea ea.Exista vreun risc pt.mine sau pt.mostenitorul meu legal,fiul meu dat fiind faptul ca am probleme grave de sanatate?
Cum pot face ca sa impiedic orice intentie a ei de a-mi eredita ,ipoteca sau vinde casa?
Sunt nelinistita,pt.ca s-au intamplat multe cazuri care s-au trezit fara casa.
Va rog frumos sa ma ajutati!
Va salut cu respect!
CM

Inviato da Yahoo Mail su Android
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 12:11, 3 Ianuarie 2024
Nu cred că este cazul să vă faceți griji. Nepoata dumneavoastră nu poate face in numele dumneavoastră mai mult decât scrie in procura respectivă. Nu vă poate nici vinde si nici ipoteca casa. Nu vă trebuie mai multe duplicate. Dacă aveți unul e suficient. O zi frumoasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort mj123 mj123 Dupa 5 ani de casatorie, ea se hotaraste sa divorteze. Cei doi locuiesc in strainatate de 5 ani si au o casa pe care au cumparat-o impreuna, dar ratele se ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenitor loredana ioanesi loredana ioanesi Buna seara.am si eu cateva intrebari ssi nu pot gasi raspuns.in urma cu aproximativ un an bunicul meu,din partea tatalui,a decedat.ca mostenitori au ramas cei ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat, semnatura coplatitor falsificata r111 r111 In anul 2004 am facut un credit pentru a-mi imbunatati locuinta.Am dus o copie a cartii de identitate a sotului meu, el nesemnand acel contract.E posibil sa fi ... (vezi toată discuția)